Poboljšajte učinkovitost poslovnog procesa pomoću ePoruka integriranih u poslovni program

25 srp 2024

Vjerojatno smo svi svjesni da je učinkovita komunikacija ključ za nesmetan rad poduzeća. Zbog toga smo u Datalabu odlučili da PANTHEON nadogradimo integriranim SMS ili Viber porukama, koje kombiniraju brzinu, pouzdanost i neposrednost komunikacije. U nastavku vam predstavljamo prednosti ePoruka u vezi s kalendarom naručivanja, a samim time i put ka poboljšanju učinkovitosti vaših poslovnih procesa.

Dakle, koje su prednosti ePoruka?

Brza i pouzdana komunikacija

Integracija ePoruka u vaš ERP sustav omogućuje trenutnu komunikaciju s kupcima, zaposlenicima i dobavljačima. Pomoću ePoruka možete brzo i jednostavno obavijestiti kupce o potvrđenim narudžbama, promjenama rokova ili mogućim kašnjenjima. Ovo osigurava da su svi uključeni u poslovni proces uvijek ažurni, što doprinosi većoj usklađenosti i poboljšanoj učinkovitosti.

Automatizacija i personalizacija

Integracija ePoruka s kalendarom naručivanja omogućuje automatizaciju procesa i prilagodbu poruka prema pojedinačnim kupcima ili događajima. Na primjer, možete obavijestiti kupce o približavanju roka za narudžbu ili im poslati personaliziranu poruku o statusu njihove narudžbe. Ovo doprinosi povećanju zadovoljstva kupaca i jača njihovo povjerenje u vašu tvrtku.

Upozorenja i obavijesti u stvarnom vremenu

Pomoću ePoruka možete slati trenutna upozorenja i obavijesti o hitnim promjenama ili događajima u vezi s kalendarom naručivanja. Na primjer, obavijestite zaposlenike o novim narudžbama ili promjenama zakazanih isporuka. Time se izbjegavaju kašnjenja i zabune te se osigurava pravovremeno informiranje svih zainteresiranih strana.

Povećana odzivnost i brža reakcija

S ePorukama postižete veću odzivnost i bržu reakciju kupaca, zaposlenika ili dobavljača. Kada prime poruku putem SMS-a ili Vibera, mogu odmah odgovoriti ili poduzeti akciju. To doprinosi boljoj koordinaciji i odzivu u poslovnim procesima te smanjuje vrijeme koje bi inače bilo utrošeno na slanje e-pošte ili telefoniranje.

Bolja sljedivost i transparentnost

SMS i Viber poruke omogućuju vam praćenje komunikacije i primanje obavijesti. To vam omogućuje postizanje transparentnosti i sljedivosti u poslovnim procesima te možete brzo odgovoriti na potencijalne izazove ili probleme. Istovremeno, vaš klijent također ima potpuni uvid u ažuriranja i informacije o svojoj narudžbi.

Integracija ePoruka u ERP sustav zajedno s kalendarom naručivanja donosi mnoge prednosti za učinkovitost vaših poslovnih procesa. Brza i pouzdana komunikacija, automatizacija, personalizacija, trenutne obavijesti i bolja sljedivost samo su neke od prednosti koje ova funkcionalnost donosi. S poboljšanim obavještavanjem, možete osigurati bolje korisničko iskustvo, veći odziv i koordinaciju u poslovanju.

Za više informacija o usluzi ePoruke iz PANTHEON-a posjetite LINK.

Ne propustite poduzetničke novosti i savjete

Ako želite primati mjesečni newsletter s korisnim sadržajima iz naše poduzetničke baze znanja, molimo vas da ispunite obrazac.

X